New products

Specials

Blog navigation

Tipurile de tocuri de la Marelbo. Cum faci alegerea cea mai bună

Tocurile pot fi găsite într-o varietate de forme şi dimensiuni, în funcţie de stilul şi tipul modelului de încălţăminte. Există femei care sunt loiale unui anumit tip de toc, în ce alte doamne şi domnişoare preferă să exploreze cât mai mult această zonă. Indiferent de categoria din care faci parte, ştii foarte bine că tocul este elementul care dicteză, de cele mai mult ori, alegerea în sine.

Am clasificat tocurile în 4 mari categorii:

       Toc stiletto

Îl ştii şi îl porţi la ocaziile speciale. Este acel tip de toc înalt şi subţire care alungeşte vizual picioarele şi conferă corpului o poziţie dreaptă, desoebit de graţioasă. Pantofii cu toc subţire şi vârf ascuţit reuşesc să completeze în mod rafinat o ţinută elegantă, aşadar, nu trebuie să lipsească din garderobă. Pantofii stiletto şi micuţa rochie neagră sunt elementele care te pot scoate din dilema “Eu ce port când nu am nimic pregătit?

       Toc înalt şi gros

Este alegerea doamnelor care doresc să îmbine confortul cu eleganţa. Completează de minune rochiile, dar la fel de bine se integrează şi în ţinutele office. Un alt punct forte al acestui tip de toc este stabilitatea pe care o oferă în timpul mersului. De asemenea, oferă o doză generoasă de prospeţime întregului outfit, fără prea mult efort.

       Toc mic şi gros

Ei bine, acesta este tocul care ne oferă lejeritate şi confort întreaga zi. Este tocul pe care îl preferăm fie iarnă, fie vară, în diverse combinaţii, pentru că acesta este cel mai permisiv, mai ales în zilele în care agenda este foarte aglomerată. Desigur, nu oferă acea graţie menţionată mai sus, dar oferă confort. Şi după acest confort tânjim fiecare dintre noi.

       Toc de tip platformă

Acest tip de toc şi-a păstrat locul în topul preferinţelor doamnelor şi domnişoarelor. Şi motivele sunt evidente. Îmbină cele mai căutate criterii la o pereche de pantofi sau sandale: confort, susţinere şi un pic din graţia tocului înalt. Arată sexy, iar la sfârşitul zilei nu simţi tensiune în zona picioarelor. Sau cel puţin, nu atât de mare. Arată bine şi cu rochiţele preferate, arată bine şi cu jeanşii aceia lejeri. Adică, arată bine cam în orice situaţie.

Cum alegi tocul potrivit:

      1. În funcţie de tipul evenimentului la care mergi.

Dacă evenimentul impune o ţinută elegantă trebuie să te îndrepţi către un toc înalt, subţire.

      2.  În funcţie de nevoile tale.

Sănătatea picioarelor tale este cea mai importantă, aşadar alege întotdeauana modele de încălţăminte care fie prietenoase cu picioarele tale. Nu purta încălţăminte prea strâmtă, prea largă sau tocuri pe care nu-ţi poţi ţine echilibrul.

      3. În funcţie de activităţile de zi cu zi.

Dacă programul tău este unul aglomerat, ce implică multe drumuri, întâlniri, cumpărături, şcoală etc, bazează-te pe modele care să-ţi asigure confort.

      4. În funcţie de statură.

Dacă eşti o persoană minionă, o pereche de pantofi cu toc îţi vor oferi câţiva cm în plus şi te vor face să arăţi şi să te simţi minunat. Însă, dacă este foarte înaltă, alege pantofi sau sandale cu toc mediu. 

Aşadar, care este alegerea ta pentru această toamnă? Ce tip de toc preferi? Lasă-te inspirată de diversitatea colecţiei de pantofi pentru începutul timid de toamnă, dar şi de ghetele comode care vor face trecerea către iarnă mult mai prietenoasă. Întreaga familie beneficiază de aceeaşi grijă, aşadar cumpără dintr-un singur loc şi multumeşte-i pe toţi.

Mai mult decât atât, preţurile de producător ţin la bugetul familiei tale, ceea ce înseamnă că poţi cumpăra ce-ţi place fără mustrări de conştiinţă.

Vino în magazinele Marelbo şi cumpără cu încredere încălţăminte din piele naturală, realizată cu drag în inima Bucovinei.

Leave a comment

Security code

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

 • Quality footwear

  Quality products

 • Fast delivery

  Fast delivery

 • Return products

  Return in 14 days

 • Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

 • Leather

  Leather

 • Affordale manufacturer price

  Factory prices

 • Made in Romania

  Made in Romania