New products

Vezi noua colectie de genti din piele naturala si alege-ti stilul

 

Da! De acum, pe langa incaltaminte si curele, Marelbo realizeaza si genti din piele naturala. Gentile sunt ideale pentru un stil casual, dar la fel de bine pot fi purtate la birou, intalniri, evenimente.

Gentile de la Marelbo se remarca prin culori vibrante (neaparat trebuie sa vezi modelele si paleta cromatica ofertanta), printr-o compartimentare eficienta, prin curele deosebite si prin stiluri versatile, care sa mearga in mai toate situatiile pe care le intalnesti pe parcursul zilei. Pentru realizarea acestora, pielea folosita este una moale, maleabila, care sa bucure simtul tactil. Adica sa-ti faca placere atunci cand le atingi. Sa simti delicatete, calitate si rafinament in doze generoase.

Genti din piele naturala

Modelele sunt realizate pe mai multe dimensiuni, astfel incat sa alegi varianta de care ai nevoie. Poate esti adepta unei genti mai mici in care sa incapa portofelul, telefonul si cheile sau poate esti adepta unei genti incapatoare, pentru a putea lua mereu cu tine agenda, portfardul sau chiar laptopul. Indiferent de categoria din care faci parte, in colectia de genti de la Marelbo vei gasi geanta care sa se potriveasca manusa nevoilor tale.


Gentile sunt usoare, au un design modern, deosebit de cochet si sunt foarte rezistente. Asta inseamna ca sunt o alegere buna si pentru buzunarul tau. O geanta buna, de calitate va rezista in timp, ceea ce iti va salva mai multi bani in buzunar.

Cu ce vin in plus gentile de la Marelbo? Ei bine, curelele textile adauga un plus de culoare si rafinament. Fiecare curea respecta tonul cromatic principal al gentii, completand, alaturi de alte culori indraznete, un efect fresh, dinamic si foarte modern. Prin urmare, vei scapa de grija asortarii corecte a culorilor. Va fi simplu sa o adaugi tinutelor tale, indiferent de ce vei alege sa porti.


Alege o geanta din noua colectie de la Marelbo si convinge-te si tu de calitatea acesteia. Nu numai ca te vei indragosti de modele si culori, insa te va surprinde placut si pretul accesibil. Gentile sunt ideale pentru tine, dar si pentru doamnele importante din viata ta. Le poti darui cu ocazia zilelor de nastere, a sarbatorilor sau pur si simplu atunci cand simti sa daruiesti bucurie.

Marelbo si-a extins colectia de produse, iar prin aceasta initiativa invita doamnele si domnisoarele sa se bucure de produse romanesti, de foarte buna calitate si la preturi de producator. In acest fel, nu numai ca vei purta cu drag un produs rezistent, insa vei avea si satisfactia ca sustii economia romaneasca.

Alege Marelbo si bucura-te de incaltaminte de calitate, curele durabile si genti rezistente. Un singur loc, mai multe posibilitati pentru intreaga familie. Vezi acum surprizele pregatite si mergi la cel mai apropiat magazin sau intra in sectiunile dedicate de produse. Noi credem ca vei pleca de aici cu un zambet mare pe chip si cu implinirea ca ai facut cea mai buna alegere pentru tine si familia ta.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania