New products

Vremea pentru noi incepuri, vremea pentru noi pantofi pentru barbati

 

Pentru ca toamna este foarte aproape, gandul la noi inceputuri ne da tarcoale. Ne gandim cumva la noi proiecte, la noi modalitati de dezvoltare, la noi variante in care putem fi mai buni. Iar partea cu adevarat interesanta este ca poate fi exact asa cum ne dorim. Asadar, nu stim care-ti sunt perspectivele pentru aceasta toamna, insa stim sigur ca-ti doresti tot ce este mai bun. De la tine, dar si de la ceilalti. Prin urmare, si colectia de pantofi pentru barbati de la Marelbo ofera din plin, pentru un sezon ce abunda in experiente, momente si impliniri.

3 perechi de pantofi pentru barbati de care vei avea nevoie in aceasta toamna

Pantofi sport 955 negru

Un model nou-nout in colectia noastra de pantofi sport pentru barbati. De ce trebuie sa-i ai? Pentru ca sunt practici, usori, versatili si foarte confortabili. Vom adauga aici si partea de design reusit pentru ca asta te va ajuta sa realizezi o multime de tinute. Adica, ii poti purta si cu jeansi, si cu pantaloni sport, chiar si cu pantaloni casual. Ai prins ideea? Sunt versatili, calitate pe care o vei aprecia foarte mult in timp.

Faptul ca sunt realizati din piele naturala se traduce prin confort sporit, prin rezistenta si purtare indelungata. O pereche de pantofi pentru barbati pe care te poti baza indiferent de capriciile vremii de toamna. Si ca sa nu omitem acest aspect important, trebuie sa-ti spunem ca talpa pantofilor este cusuta, ceea ce pluseaza la capitolul durabilitate. In concluzie, merita increderea ta. Nu numai pentru caracteristicile enumerate mai sus, ci si pentru pasiunea si traditia din spatele acestora. A! Si sa nu uitam de pret. Super pret, de producator. Atat! Comanda-i de aici.


Pantofi pentru barbati, casual / eleganti 957sc negru

Pantofi casual barbati foarte confortabili care te vor impresiona prin confort, calapod stabil si mod de inchidere facil. Pantofii beneficiaza de o talpa usoara si de cusaturi rezistente. Adica tot ce trebuie pentru purtari indelungate in timp. Banda de tip scai permite ajustarea acestora in functie de nevoi, fiind un element care ofera libertate in ceea ce priveste confortul mult dorit. Pielea naturala este moale, confortabila, imbratisand cu blandete forma picioarelor. Alege acesti pantofi casual din piele naturala si simte confortul la un nivel superior.

Pantofii urmaresc un calapod foarte confortabil, oferind din plin toate caracteristicile ce tin de confort pe care le cauti la o pereche de pantofi. Talpa acestora este usoara, iar designul este in acord perfect cu modelul. Banda de tip scai este foarte practica si accesibila, ceea ce se traduce tot prin confort in purtare. Pantofii pot fi purtati la tinutele casual, insa la fel de bine merg si la tinutele cu accente elegante. Bucura-te de o pereche de pantofi din piele naturala la un pret foarte avantajos, de producator! Comanda-i chiar acum de aici.


Pantofi eleganti barbati 958 negru florantic

Pantofii eleganti sunt indispensabili pentru orice garderoba. Prin urmare, trebuie sa-i ai! Acestia pot fi purtati la evenimente ce impun o tinuta eleganta, dar si la intalniri de serviciu, diverse sedinte sau pur si simplu atunci cand vrei sa arati si sa te simti bine. Pantofii sunt realizati din piele lacuita, calitate ce ofera pantofilor un stil deosebit.

Detaliile sunt minimale, pentru ca un astfel de model nu are nevoie de alte elemente pentru a iesi in evidenta. Este simplu, elegant, masculin. In plus, pantofii sunt trainici,  bucurandu-se de materiale de calitate si pasiune in fiecare detaliu. Nu rata pretul de producator si intra in noul sezon cu incredere si ferm convins ca tot ce este mai frumos abia acum incepe. Comanda pantofi eleganti barbati de aici.


Descopera intreaga colectie de pantofi pentru barbati de la Marelbo si beneficiaza de incaltaminte romaneasca la preturi foarte accesibile de producator.

 
Posted in: Style and Elegance

Marelbo is a footwear factory
with over 30 years experience

About Marelbo
Leather

Marelbo manufactures
exclusively leather footwear

Marelbo store network map

Marelbo has a large
stores network in Romania

Factory prices in Marelbo
Affordale manufacturer price

  • Quality

    Quality products

  • Delivery

    Fast delivery

  • Return

    Return in 14 days

  • Free shipping

    Free shipping in Romania for minimum 200 lei order.

  • Natural leather

    Leather

  • Affordable prices

    Factory prices

  • Romania

    Made in Romania